AKVARELL APARTMANHÁZ HÁZIRENDJE

Az apartmanunkban eltöltött zavartalan üdülés érdekében összefoglaltuk Önöknek a legfontosabb tudnivalókat, kérjük, figyelmesen olvassák el!

Bejelentkezés / Kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség. Amennyiben a lefoglalt időpont alatt megszakítja itt tartózkodását, szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a szállásadó az okmányok alapján egyezteti. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Fizetés

A szállásdíj 50%-a foglalást követően bankkártyával (SimplePay rendszeren keresztüli fizetés), vagy banki átutalással fizetendő. A szállásdíj fennmaradó része és az idegenforgalmi adót fizetése érkezéskor történik készpénzben, bankkártyával, vagy utalással. Ha valamilyen ok miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Lefoglalt szállás visszamondása térítésmentesen az érkezést megelőző 7. napig lehetséges, ezt követően az érkezés napját megelőző 36. óráig a teljes szállásdíj 50%-át, 36 órán belüli lemondás esetén pedig a teljes szállásdíjat ki kell fizetni. Fizetési módok: bankkártya, készpénz, utalás

Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a szállásadó felé, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott kulcsok és távirányítók esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

Étkezés

Apartman: Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Takarítás

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, jelezzék a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a szállásadónál tudják jelezni.

Szemételhelyezés-, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. A szemetet itt tartózkodásuk alatt külön kérésre eltávolítjuk az apartmanokból vagy a szálláshely előtti hulladéktárolóba lehet üríteni. A szemetet ne hagyják a folyósón, ajtók mögött. A lefolyókba kérjük ne dobjanak semmilyen le nem bomló higiéniai hulladékot (pelenka, eü-i vagy tisztasági betét, nedves törlőkendő), továbbá ételmaradékot, ellenkező esetben az ebből eredő duguláselhárítás és karbantartási költség a vendéget terheli.

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés

Tüzet rakni a szálláshely egész területén tilos!

Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. A wifi használat ingyenes, melynek jelszava az apartmanokban kihelyezve található. Az elektromos ablakrolók használatához szükséges távirányító eszközök az apartmanokban kihelyezve találhatók. Minden apartman és szoba rendelkezik hűtő-fűtő klímával, melynek költségét a szállásdíj tartalmazza. A szálláshely rendelkezik wellness részleggel (jakuzzi), az igénybevétel feltételeiről a szállásadónál érdeklődhet. Háziállat behozatalára nincs lehetőség! Elektromos meghajtású járművek számára ingyenes töltés biztosított a szállásadóval történt előzetes egyeztetést követően.

Egyéb

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk. A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban, teraszokon és a szálláshely udvarán egyaránt 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.). A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Adatkezelés

A mindenkor érvényes Adatkezelési Tájékoztató jelen Használati Feltételek elengedhetetlen részét képezi, ennek elfogadásával az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat is elfogadja A mindenkor érvényes Adatkezelési Tájékoztatónkat itt tekintheti meg: Adatkezelési Tájékoztató.
Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!